Mi am deschis cont la o bancă,si a.m fost dupa 1 saptamana sa imi ridic cardul .Angajata băncii în loc să imi dea plicul cu cardul sigilat,asa cum ar trebui , l a deschis dansa ,a scos tot ce era în plic,a luat foița cu codul pin,l a transpus pe o foaie albă si la citit de 2 ori,după aceea mi a înmânat tot ce era în plic, cardul,codul pin si niste foi.Am sesizat băncii ce s a intamplat dar nu s a luat nici o masura,angajată băncii doar a fost mutată la alta sucursală.Ce masuri legale pot lua pt ce s a intamplat?
Doamna, fara a va jigni, cred ca ati ales potrivit userul pe care il aveti. Nu ia nimeni apararea nimanui. V-am spus ce sanse aveti. Avocatul este normal sa va spuna ca aveti dreptul sa depuneti plangere penala. Eu va spun ca in practica sunt slabe sanse sa aveti castig de cauza.
Nici nu are rost sa mentionez ca am avut mai multe spete, exact plangeri penale pentru violarea corespondentei, solutionate cu NUP.
Dar repet: va doresc succes si va tin pumnii in drumul dvs. spre dreptate. Dar aveti grija ca este o linie fina intre dreptate si razbunare.