avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oferta angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oferta angajare

Recent am fost contactata de o firma de recrutare pt un post in vanzari, domeniul IT. Dupa lungi discutii am fost programata la un interviu cu managerul/angajatorul. Mi-am luat o zi libera de la actualul job sa vad despre ce este vorba, poate era o oportunitate buna pentru mine la 22 de ani. Interviul a durat 4 ore, a decurs foarte bine, angajatorul mi a spus ca pot incepe cand doresc. La o ora dupa ce am plecat de la interviu,firma de recrutare mi a trimis pe email oferta de angajare, document oficial, cu dead line de raspuns pana astazi 17 mai ( interviul a avut loc pe 15) si cu data de incepere/semnare 20 mai( luni).
Salariul si programul au fost convenabile pt mn asa ca am revenit cu un feedback pozitiv catre ei. Mi s-a spus ca va mai trebui sa mai vin odata la un interviu (sa imi iau inca o zi libera) si apoi vom vedea. Astazi nu mai dau de niciunul din ei. Norocul meu ca nu mi-am dat demisia sau am facut alte demersuri. As vrea sa stiu daca pot actiona in instant pt asa ceva si cum se numeste topicul. Nu ai cum sa prostesti oameni sa le pierzi timpul si sa te joci cu joburile lor asa. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 17 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oferta de munca nu are valoare juridica, decat sub aspectul indeplinirii de catre angajator a obligatiei de informare a dv, anterior semnarii cim.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

".... retragerea ofertei de muncă, în situaţia în care aceasta a fost deja acceptată de candidat, are consecinţe exclusiv de ordin material asupra angajatorului, în sensul că acesta va fi obligat să suporte consecinţele retragerii intempestive şi o eventuala plată de daune interese."
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta de munca JulianCarax22 JulianCarax22 Buna ziua! Poate angajatorul sa-si retraga oferta de munca? Am avut un interviu la o companie si, la doua zile dupa, am fost contactat cu un feedback ... (vezi toată discuția)
Neonorare oferta angajator Nadia Stirbu Nadia Stirbu Buna seara! Ma confrunt cu următoarea situatie:Din august anul trecut ma aflu in concediu de copil si pentru a beneficia de stimulentul de inserție mi-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa știu ce se poate face in cazul in care ... Cornelia1221@gmail.com Cornelia1221@gmail.com Buna ziua, Doresc sa știu ce se poate face in cazul in care un angajator își retrage ( nu mai onorează) oferta de angajare făcută unui potențial ... (vezi toată discuția)