avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concubina refuză să întrerupă o sarcină nedorită ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concubina refuză să întrerupă o sarcină nedorită de tata. Cuplul mai are un copil, dacă el demonstrează că e labilă psihic îi poate interzice accesul la acesta, sau poate să o și oblige să avorteze?

Buna ziua. Dacă dintr-o relație de concubinaj de lunga durata , la domicilul barbatului, rezulta un copil dorit de tata și ulterior o alta sarcina nedorita de tata dar pe care mama refuza sa o întrerupă, ce poate face tatăl? El ar dori ca mama sa plece iar copilul existent sa rămână la el. Copilul însă nu dorește sa plece mama și își dorește și un frate sau o sora. Mama însă nu are un domiciliu propriu. Ce se poate face în acest caz ?
Dacă mama este labila psihic și tatăl demonstrează ca e un percol pt copil , îi poate interzice accesul la copilul existent sau poate sa o și oblige sa avorteze copilul nenăscut ?
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Frumos ce ne povestiti, dar... ce legatura are cu dreptul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine decide dacã face avort ? m1ha1g m1ha1g Mama vrea să păstreze copilul, tatăl însă nu vrea. Sau invers. Cine e cel care decide ? Ce se întâmplă mai târziu ? Se plătește pensie ... (vezi toată discuția)
Relație pasageră, urmată de o posibilă sarcină nedorită de partener și de hărțuire. cum poate evita tatăl să-și exercite drepturile și obligațiile de părinte? ContSters461809 ContSters461809 Salut, Am decis sa am o relatie cu o colega de munca, imediat dupa divortul meu. I-am zis ca incercam si vedem ce iese. Eu eram depresiv, mersesem la ... (vezi toată discuția)
Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)