avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trebuie anunțată vreo autoritate dacă părintele cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trebuie anunțată vreo autoritate dacă părintele cu drept de vizită nu se prezintă la program?

Dacă parintele in speța tatăl care are drept de vizite periodice dar cu domiciliul la mama, nu se prezintă la vizitele periodice din motivul ca este plecat din țara, trebuie anunțată vreo autoritate sau cineva?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Da! Îmi cer scuze dacă nu sa înțeles și nici nu am explicat! Nu se poate purta nici un fel de dialog cu ea ! Este condusă de mama ei! Deci nu îmi citește mesaje nu rp la ele sa rp la tel nici nu se pune problema! Trebuie sa sun la interfonul blocului și rp cu întârziere mereu! Sau trebuie sa aștept sa iasă cineva din bloc sau sa între sa pot merge la usa, vreau sa ii fac reclamație sa înțeleagă ca nu așa stau lucrurile și sa mi l aducă la ora stabilită de instanța! Multumesc
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se prezintă la vizitele periodice din motivul ca este plecat din țara

De foarte multe ori întârzie sa mi l aducă la scara blocului , i-am atras atenția de foarte multe ori, de acum nu mai accept , vreau săi fac reclamație atunci vând întârzie!

pana la urma, va prezentati sau nu va prezentati ? sau cand sunteti in tara va prezentati, va infiintati la bloc si vreti sa coboare imediat ?
Daca vreti, dati detalii despre intreaga situatie ca intelegem cum se petrec lucrurile.
Ce program de vizita aveti si cum se intampla in realitate ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vb despre faptul ca nu reușesc sa discut cu ea in prealabil sa știe ca merg fizic să-mi iau copilul la dreptul de vizita pe care îl am. Anume .....primu și al-3 le-a wk din fiecare luna! Și mai am restul de 1 săptămâna de paste una de de Crăciun și 1 luna in vacanța de vara! Cât am fost plecat nu vrea sa tina legătura deloc să-mi dea copilul sa vb la tel sau sal văd pe camera! Nu tine cont de ce vreau pt copil de nimic! Custodia este comuna cu domiciliul la ea.! Sper ca sa înțeles
bun, si ajungeti la program, ce se intampla ? Ca asta nu ati zis..
Nu vi-l da sau cum ?
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
Am spus ca ajung la program! Nu pot lua legătura cu ea deloc , singurul mijloc de comunicare in care rp este interfonul de la bloc! Nu rp la tel nu rp la mesaje la nimic!

Alte discuții în legătură

Autoritate părintească exercitată în comun. Își poate schimba domiciliul părintele rezident - mama - fără acordul tatălui? Desperados Desperados Buna ziua.In urma unui divort cu custodie comuna domiciliul copilului la mama,adica la mine.Programul de vizita este prima si a treia vineri din luna de la 18 ... (vezi toată discuția)
A plecat cu copilul fara să mă anunte Iuret Iuret Bună seara.. doresc sa știu dacă mama copilului meu poate lua copilul sa meargă în vacanță fara să mă anunte și dacă trebuie acordul meu.... ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)