When a scris:
Copilul are în primul rand niște drepturi și acelea sunt să aibă contact cu dumneavoastră.
Notificați mama de perioada în care sunteți plecat și nu va veți prezenta la programul de legături personale ca să știe femeia și sa nu stea sa va aștepte cu copilul în casa.
Apoi, când sunteți în deplasare dacă sunați și trimiteți mail mamei și nu vi se comunica în timp util, sa zicem o săptămână informații despre copil anunțați politia despre dispariția acestuia. Eu unul asa as face pana ar avea cei de lase ție o discuție cu ea.
Va mulțumesc! Am început sa trimit email da! Ma învățat cineva! Credeți ma ca nu vrea sa aibe nici un fel de Conversație nu știu de ce nu i-am făcut absolut nimic ba din contra am lăsat mult de la mine! Știe ca plec pe 17 acum știe când ma întorc mereu ii las mesaje! Nu o pun sa ma aștepte niciodată și eu sa nu vin ! Dar nu se mai poate trebuie sa fac ceva pe cale legală! Este sub orice critica! Am fost azi și am făcut plângere la protecția copilului și am specificat ca plec din țara, mai trebuie sa ma adresez undeva referitor ca plec! Și încă o întrebare va rog, dacă el are domiciliul in București și îl duce la Prinții ei și îl lasă acum perioada lunca de vacanța , are voie? Acolo este intr un mediu foarte toxic... manele, grătare, animale sacrificate, alcool , tractoriști! Este un sătuc lângă Călărași unde nu au nici asfalt este evul mediu și nu asta vreau pt el! Multumesc!