avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariile administratorului de bloc si ale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariile administratorului de bloc si ale ingrijitoarei

As vrea sa stiu daca e legal ca impozitul si asigurarile de sanatate ale administratorului si ale femeii de servici sa fie platite de noi , de locatari .
Spune ca nu e angajata cu carte de munca ci pe baza de conventie si ca asa se procedeaza . Nu era normal ca aceste asigurari de sanatate si impozitul sa fie oprite din salariul lor ? De ce trebuie sa le suportam noi , locatarii si le suportam nu pe numar de persoane ci pe suprafata locuibila .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: banu dana , utilizator 15:01, 15 Iulie 2010
cavallis a scris:

am vazut atributiile fiecaruia...si in ultima AG iam dat raspuns la o sesizare dea vecinei (cenzor)...si explicandui ce atributii si responsabilitati...sia dat demisia.

colega pe langa atributiile fiecarui conform legii,sunt si fisele posturilor,da-mi un PM si ti le pun la dispozitie
Buna ziua. Cu salarizarea m-am lamurit. Dar ingrijitoarea nu mai are si alte drepturi ? De ex. ingrijitoarea blocului nostru din anul 1994, acum cu CIM , pretinde si i se deconteaza transportul dintr-o comuna suburbana. Cata vreme a avut linie RATB a avut abonament. Acum i se deconteaza biletele unei linii private de maxi-taxi in valoare de ~110,00 lei lunar (functie de nr de zile lucratoare). Este corecta aceasta plata si daca da unde scrie. Multumesc.
Nu poate fi vorba de corectitudine, ci de ceea ce vrea asociatia de proprietari.
Daca considera ca nu se poate lipsi de aceasta femeie, ii da, daca considera ca poate angaja pe altcineva fara asemenea pretentii, nu-i va da....si o sa vedeti ce se alege!
buna, sunt nou- sosita pe acest site! ma intereseaza subiectele abordate, mai ales cele privind asociatiile de proprietari!
Ma intereseaza un model de contract de mandat incheiat intre asociatia de proprietari si : presedinte, administrator, cenzor, personalul de serviciu( ingrijitor)! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Femeie de serviciu (operator ecologic) Horatiu761 Horatiu761 Buna ziua, administram o asociatie de proprietari care are angajata pe baza de conventie civile o doamna pt. curatenia spatiilor comune ( cu 2 ore/zi). ... (vezi toată discuția)
Angajarea in asociatiile de proprietari sterod sterod Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat si anterior in aceasta sectiune despre angajarea in asociatiile de proprietari, dar informatiile sunt fragmentate si nu ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)