As vrea sa stiu daca e legal ca impozitul si asigurarile de sanatate ale administratorului si ale femeii de servici sa fie platite de noi , de locatari .
Spune ca nu e angajata cu carte de munca ci pe baza de conventie si ca asa se procedeaza . Nu era normal ca aceste asigurari de sanatate si impozitul sa fie oprite din salariul lor ? De ce trebuie sa le suportam noi , locatarii si le suportam nu pe numar de persoane ci pe suprafata locuibila .
Va multumesc .
Consultati primul topic al acestei sectiuni, intitulat Documentatie aferenta asociatiilor de proprietari. Interventie moderator
Pe viitor va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive, ci sa va editati ultimul mesaj daca la el nu vi s-a raspuns inca.
Am si eu o problema pe care , va rog, sa ma ajutati s-o rezolv. Suntem o asoc. de proprietari cu 44 de apartamente , avem conventie civila incheiata atat cu administratorul blocului cat si cu femeia de serviciu(amandoi sunt salaraiati cu carte de munca in alte parti, admin. la un service auto si femeia de serv. la o alta asoc. de prop.),intrebarea mea este in urma ultimilor modificari ale codului fiscal(cu 01.07.2010) trebuie sa le inchiei contracteindividuale de munca ?
Am sunat la asistenta contribuabili a sect. de care apartinem si mi s-a spus ca ar trebui sa fac contract de munca pe admin. ,dar pe femeia de serv. sa ramana pe conventie civila.
Va multumesc!