avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am titlu executoriu pentru recuperarea cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am titlu executoriu pentru recuperarea cheltuielilor de judecată cu asociația de proprietari, dar asociația nu are cont bancar și nu poate fi executată. Cum pot recupera suma?

eu, proprietar apartament,membru al asociatiei de proprietari, creditor, detin titlu executare silita civila impotriva debitorului Asociatia de proprietari din Iasi pentru recuperarea cheltuieli de judecata. Asociatia nu are cont bancar si nu poate fi executata. Asociatia are contract cu o firma de administrare. Pot eu recupera aceasta suma si, daca DA, pe ce cale si cum, va multumesc din suflet!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 07:56, 14 Noiembrie 2019
vedeti daca au respectat legislatia cand v au dat in judecată...hot AG,mandat presedintelui pt actiune judecatorească....si daca nu chemati presedintele in instantă.
2 Se poate bloca incasarile la urbica,ca terță persoană,cam asa ceva...vb cu executorul care are aceasta obligatie
- eu am dat in judecata AG., am obtinut anularea PV si obligatia paratei AG la plata cheltuielilor de judecata 1600 lei, hotarare jud. definitiva si irevocabila.
- am vb cu executorul si mi-a raspuns ca nu poate face acest abuz pt ca nu Urbica este parata in instanta ci, AP.
Asa ca.... mor cu dreptatea in mana, mii de multumiri.
nu este adevarat...urbica incaseaza banii?
caz..AP tre să platească cheltuieli catre un furnizor ce a câștigat in instanță....un proprietar avea o datorie mai mare catre asociatie si a primit titlu executor ,să nu mai plateasca asociatiei datoria,si sa o achite catre executor...am sa caut adresa,avand o copie
Urbica trebuie ca toate incasarile,până la recuperarea datoriei sa fie directionata catre executor
Apoi proprietarii care doresc pot solicita in instantă ca cel care a deschis actiunea sa plateasca suma respectivă.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
m1205, utilizator
nu-mi vine sa cred, nu mai aveam nici o speranta, va multumesc din suflet, ce trebuie sa fac in continuare?
insistat la executor pt obligarea urbica să trimita toate incasarile la executor.Iar ptr cont adresa scrisa politie si primarie pt incalcarea legii 196 .

Alte discuții în legătură

Plati suplimentare la intretinere Rose06 Rose06 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa-mi explicati si mie daca fiecare locatar trebuie sa plateasca \"comision bancar\"! Mama mea este proprietara intr-un ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire ! am castigat doua procese(fond si apel) cu asociatia ... Axax Axax am o nelamurire ! am castigat doua procese(fond si apel) cu asociatia de proprietari,decizie definitiva. cheltuieli de judecata 5000 lei castigate. asociatia ... (vezi toată discuția)
Poprirea proprietarilor fara un titlu executoriu? aaddii aaddii Buna ziua! Sunt administrator la o asociatie de proprietari, care a fost data in judecata de catre CET nu pentru energia termica, ci pt penalizarile ... (vezi toată discuția)