Am titlu executoriu pentru recuperarea cheltuielilor de judecată cu asociația de proprietari, dar asociația nu are cont bancar și nu poate fi executată. Cum pot recupera suma?
eu, proprietar apartament,membru al asociatiei de proprietari, creditor, detin titlu executare silita civila impotriva debitorului Asociatia de proprietari din Iasi pentru recuperarea cheltuieli de judecata. Asociatia nu are cont bancar si nu poate fi executata. Asociatia are contract cu o firma de administrare. Pot eu recupera aceasta suma si, daca DA, pe ce cale si cum, va multumesc din suflet!
vedeti daca au respectat legislatia cand v au dat in judecată...hot AG,mandat presedintelui pt actiune judecatorească....si daca nu chemati presedintele in instantă.
2 Se poate bloca incasarile la urbica,ca terță persoană,cam asa ceva...vb cu executorul care are aceasta obligatie
- eu am dat in judecata AG., am obtinut anularea PV si obligatia paratei AG la plata cheltuielilor de judecata 1600 lei, hotarare jud. definitiva si irevocabila.
- am vb cu executorul si mi-a raspuns ca nu poate face acest abuz pt ca nu Urbica este parata in instanta ci, AP.
Asa ca.... mor cu dreptatea in mana, mii de multumiri.
nu este adevarat...urbica incaseaza banii?
caz..AP tre să platească cheltuieli catre un furnizor ce a câștigat in instanță....un proprietar avea o datorie mai mare catre asociatie si a primit titlu executor ,să nu mai plateasca asociatiei datoria,si sa o achite catre executor...am sa caut adresa,avand o copie
Urbica trebuie ca toate incasarile,până la recuperarea datoriei sa fie directionata catre executor
Apoi proprietarii care doresc pot solicita in instantă ca cel care a deschis actiunea sa plateasca suma respectivă.
insistat la executor pt obligarea urbica să trimita toate incasarile la executor.Iar ptr cont adresa scrisa politie si primarie pt incalcarea legii 196 .