avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau să schimb yala de la intrare. O pot face dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau să schimb yala de la intrare. O pot face dacă fostul soț stă de 2 ani în altă parte?

Vreau sa schimb yala de la intrare.o pot face daca fostul sot sta de 2 ani in alta parte?am nevoie sa depun o cerere undeva sau pur si simplu o pot schimba?daca fostul sot imi cere sa ii dau o cheie si refuz ce se poate intimpla?va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Eu doresc sa o schimb.dar daca fostul sot vine si vede ca nu mai poate intra se poate duce la politie?sa spuna ca nu ii dau voie in casa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a muat dar .mai vine? De ce vine? Cat de des vine?
acest răspuns util
O data pe an.el a incuiat o camera.o tine inchisa.cred ca vine diar sa vada daca este inca inchisa camera.daca nu a umblat nimeni la ea.si intotdeaina vine in lipsa mea.stie cim muncesc si atunci vine
acest răspuns util
De ce nu faceți partajul?
acest răspuns util
Pentru ca preferam sa il fac la notar.si pentru ca am inteles ca dureaza foarte mult partajul.iar daca voi incepe sa depun actele necesare el se va intoarce inapoi acasa pentru ca are dreptul.si mi ar da iar baiatul peste cap.pt ca nu este un baiat sanatos si am ceva probleme cu el.acum ii dau si tratament de la pshiatrie.iar daca fostul s ar intoarce ar incepe iar sa ii spuna baiatului tot felul de prostii.va multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj, schimbare yala proprietate comuna marcela_solomon marcela_solomon Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta! Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat yala la apartament aflat în coproprietate, fără acceptul meu dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna seara, Am divortat de 2 ani jumatate si fosta sotie a ramas in apartament impreuna cu fiica noastra,eu luand decizia de a pleca pentru a nu mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)