avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program liniste bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program liniste bloc

Buna ziua,

Am achizionat recent un apartament intr-un bloc si am si inceput lucrarile de renovare. Mai concret schimbam instalatia electrica, ceea ce prusune "spart" cu bormasina in beton.

Administratora mi-a comunicat ca programul de liniste este 13-17.
Am cateva intrebari:

1. Tinand cont ca in lege scrie intervalul 13-14, daca un vecin ma reclama la Politie ca fac zgomot la ora 15, pot fi amendat?
2. In afara programului de liniste al blocului (13-17) eu pot sa fac orice zgomot sau trebui sa nu depasesc un anumit numar de decibeli? Care e limita? Cine masoara ca am depasit limita? Politia?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:33, 7 August 2019
Limita admisa de zgomot in condominii este de 60-62 decibeli
Este greu de respectat aceasta limita in conditiile in care vehiculele realizeaza un zgomot care depaseste 65 decibeli
Legat de nivelul de zgomot maxim admis, pe ore, tip de incinte, tip de zgomot, etc. gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Limita maxim admisa in apartament indiferent de intervalul orar este 35 db(A).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)
Legea ordinii si linistii publice Cristina_Ioan Cristina_Ioan Locuiesc la bloc si fetita mea de cls.1 este eleva la pian la Liceul de Arte. Avem o pianina in casa nu ne putem atinge de ea pt ca vecina de deasupra vine si ... (vezi toată discuția)
Problema cu un vecin care da muzica mult prea tare d0z0 d0z0 Am un vecin care de cateva luni incoace a inceput sa dea muzica foarte tare. Discutiile amiabile/neamiabile nu au avut nici un rezultat. El asculta doar in ... (vezi toată discuția)