Se lucrează în bloc pentru schimbarea unei coloane de apă care este ruginită și care curge.... evident, afectând parterul.
Întrucât de-a lungul timpului au fost anumite animozități între vecinul de la et. 1 și parter, domnul de la et. 1 consideră că poate abuza și nu lasă echipa de muncitori să intre în casa lui.
Așadar, vă solicit pe această cale, dacă binevoiți să-mi puneți la dispoziție un model de notificare, întocmit în temeiul legii modificate în anul 2018, care să sublinieze consecințele juridice survenite prin refuzul de a oferi acces în locuință.
Aștept totodată și alte păreri, idei, exemple despre cum au procedat alte persoane în cazuri similare.
Vă mulțumesc.
GermanAlex
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu trebuie bagat in seama. Teava se baga pe la unul din apartamentele de deasupra sau dedesubt si daca el nu vrea sa fie racordat e treaba lui, nu va avea apa. Cand va dori apa va chema el o echipa sa se racordeze si sa monteze contor. Un proces poate dura ani. Fara apa rezista 1 zi.
Refuz de plata
bogdanm82
Buna seara,
Am o situatie speciala cu niste vecini extrem de conflctuali si as dori un sfat legal.
Am avut mai multe confllicte cu vecinii de sub mine ... (vezi toată discuția)