avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modalitatea de acces în locuința unui proprietar de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modalitatea de acces în locuința unui proprietar de apartament din condominiu: ce putem face dacă refuză accesul pentru reparații?

Se lucrează în bloc pentru schimbarea unei coloane de apă care este ruginită și care curge.... evident, afectând parterul.
Întrucât de-a lungul timpului au fost anumite animozități între vecinul de la et. 1 și parter, domnul de la et. 1 consideră că poate abuza și nu lasă echipa de muncitori să intre în casa lui.
Așadar, vă solicit pe această cale, dacă binevoiți să-mi puneți la dispoziție un model de notificare, întocmit în temeiul legii modificate în anul 2018, care să sublinieze consecințele juridice survenite prin refuzul de a oferi acces în locuință.
Aștept totodată și alte păreri, idei, exemple despre cum au procedat alte persoane în cazuri similare.
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie bagat in seama. Teava se baga pe la unul din apartamentele de deasupra sau dedesubt si daca el nu vrea sa fie racordat e treaba lui, nu va avea apa. Cand va dori apa va chema el o echipa sa se racordeze si sa monteze contor. Un proces poate dura ani. Fara apa rezista 1 zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloana de scurgere bloc nou Paduraru valentin Paduraru valentin Buna ziua, vin și eu cu o întrebare , locuiesc într-un bloc nou ( cu garanție) , și am probleme cu coloana de scurgere de la baie am luat legătura cu ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata bogdanm82 bogdanm82 Buna seara, Am o situatie speciala cu niste vecini extrem de conflctuali si as dori un sfat legal. Am avut mai multe confllicte cu vecinii de sub mine ... (vezi toată discuția)