Dacă nu au nici un registru de reparatii, atunci e si mai grav.
Eu nu pun la îndoiala nici un sfat, incerc sa mă lămuresc. De exemplu m-am lămurit că aș fi platit degeaba un Expert contabil autorizat deoarece nu ar fi putut să confrunte facturile false sau bune, cu contabilitatea firmei care le-a emis, dacă sunt conținute realmente și declarate. Nu am știut că intervine prescrierea după trei ani. Acum analizez faptul că mulți dintre Dvs spun că nici măcar un avocat chiar penalist, nu poate face nimic.
Înțeleg că oricine poate fura liniștit, că legile și incompetenta le asigura liniștea sufletească și spor la hoție.
anatiti a scris:
Nu pot pune pariu cu d-voastra dar nu au niciun registru de reparatii. Registrul de reparatii se face pe fiecare proprietar in care se inscriu sumele cu care s-a contribuit si cota parte din cheltuieli cu mentionarea numarului facturii si a chitantei de plata. Cum poate sa faca un asemenea registru fictiv pe 10 ani in urma sau de cand este inregistrata asociatia. Daca puneti la indoiala sfaturile si nici macar nu puneti mana sa cititi legile nu am ce sa va mai spun. Va doresc sanatate si sa faceti cum vreti. Platiti un avocat care o sa va ia banii si tot nu o sa faca nimic ca prea putini se pricep la problemele asociatiilor de proprietari. Tot patitul are experienta