Am apelat deja la ITM și : 1. Nu am primit nici un răspuns, în afară de doua cuvinte că ei "se ocupa". Și am văzut cum s-au ocupat: nu le-a dat nici o sancțiune, pt că nu stau angajații la program, nu afisaza orele de lucru, de contracte nu știu nimic dacă erau sau nu,.... ITM implica motivul că a apărut recent legea datelor private și nu mai dau răspunsuri. Bănuiesc că și Primăria vă face la fel, nu îmi va da nici un răspuns, din același motiv. ITM-ul le-a cerut ( am aflat de la alți proprietari) să se pună la punct cu actele. Asta a fost tot. Eu vă cer o părere, nu smecherii, deoarece mă poticnesc in aceste meandre ale sistemului. Ba că se prescrie după trei ani, ....atunci de de mai este obligatorie păstrarea arhivei pe 10 ani? Ce sa mai faci cu ele dacă numai după trei ani nu mai exista prejudiciu? In plus , se vociferează că ar fi acoperit furaciunile cu facturi false. Exista vreo modalitate pentru a dovedi falsul? Sint multe aspecte, doresc sa mă lămuresc puțin, apoi voi merge și la avocat, dar trebuie să înțeleg și eu macar cite ceva. Să știu ce sa ii cer. Nu mă mai interpretati gresit, ca urmaresc cine știe ce scopuri ascunse. Vedeți cite piedici intervin. Ba prescriere, ba legea datelor private, ba AP nu da copii după acte, ba proprietarii nu se baga din multe motive ( nu vor să piardă timp, să se enerveze, să se certe cu AP ca nu se știe cînd au nevoie de cite ceva ,alții au avut avantaje ( ori îi trec cu mai puține persoane, ori îi anunță dacă se vinde un apt în bloc, etc...). Nu cred că va spun eu acum noutăți. Astea se întîmpla in blocurile cu adm. șmecheri și hoți. Iar cînd fura, trebuie să ramina toți solidari, că au semnat, etc....
Ionut.ion a scris:
Ideea este noi va putem sfatui ce sa faceti ( fie ca stim solutia legala, fie ca am patit ceva asemanator si pentru "rezolvarea" problemei am urmat acea cale...).
Acum depinde doar de dvs. ce faceti mai departe, actionati sau preferati sa cotizati in continuare la "binele pertidului...".
Bafta