avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plătește atestarea administratorului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plătește atestarea administratorului asociației de proprietari: asociația sau el?

Cine plateste atestarea administratorului de la asociația de proprietari, asociatia sau el personal trebuie sa achite ?
Administratorul nostru invoca art. 194 din Codul muncii cum ca trebuie sa-i achite asociatia atestarea.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrijaan , utilizator 21:28, 17 Octombrie 2019
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
@Cornel Vasile,
Repet, ca sa intelegeti si dvs.
- formarea profesionala este una;
- atestarea este cu totul altceva (nu te formezi profesional, timp de cca. 1 ora cat dureaza actiunea de atestare, chiar daca unele primarii, mai pun cateva intrebari asa de pamplezir), intelegeti?
Apoi, trebuie tinut cont si de cele scrise de catre @contsters111 - chiar daca acel administrator este deja angajat acolo, adica isi continua activitatea.
Daca autorul topicului ne poate spune cam care ar fi costurile de atestare, sa aflam si noi!
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Adam Grecu, utilizator
800 de lei mi s-a spus.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn,
Asa ceva nu pot sa cred.
Omul se prezinta cu dosarul (conditiile primariei), acolo unde sunt convocati.
Este o comisie de "atestare", de obicei functionari cu pregatire superioara din cadrul serviciilor tehnice de specialitate, juristul primariei, etc.
Este adevarat, se pun cateva intrebari.
Invit pe cei atestati sa povesteasca "intamplarea'' lor si care au fost costurile.

Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Adam Grecu, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am facut eu cursurile.Am dat 900 lei. Dupa examen, cu diploma de la ei, va trebui sa merg la primarie unde se va elibera atestatul. Nu se mai da nicio testare la primarie.
Atestatul fiind o conditie de angajare, nu poti sa obligi asociatia sa il plateasca. Ai atestat, esti angajat,nu ai, asociatia angajeaza alta persoana,care are.Daca asociatia vrea sa pastreze administratorul, poate sa ii plateasca acele cursuri.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
vali m, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa examen administrator eugarizn eugarizn In lista de plata pe luna aprilie , apare aceasta rublica pe c. p. i. pe care \\" trebuie \\" sa o platim fiind inclusa in totalul de plata cat ii revine ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cursului pentru a obtine certificatul de calificare ... andryzs andryzs Cheltuielile cursului pentru a obtine certificatul de calificare profesională reprezintă actul care dovedește calificarea profesională a persoanelor fizice ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare la curs modular blackwolve05 blackwolve05 Lucrez la ISU și am fost trimis la un curs modular cu ordine de serviciu pentru ambele module și pentru atestarea finala dar financiarul mi-a decontat doar ... (vezi toată discuția)