avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere concediu de odihna nesemnata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere concediu de odihna nesemnata

Buna ziua , in data 11 am prezentat o cerere de CO , unui supervizor , iar el ma indrumtat catre , "seful nostru" el fiind coordonator de productie , El nu a vrut sa semneze cererea spunad intrun final ca, "vorbim mai tarziu" . La sfarsitul programului am fost la secretariat si am inregistrat cererea apoi am predat-o la biroul HR . Fiindca pe coordonatorul de productie nu l-am gasit nici la telefon nici in birou , fiind intr-o sedinta . Iar el in urmatoarele zile ( 12 si 13 ) am fost la Munte . Luni pe data de 16 , am fost invitat in comisie . Ieri pe data de 24, am fost in comisie formata din doua fete de la HR , 2 membrii din Sindicat, Directorul Companiei , si cei doi "oameni" care ma vroiau afara din firma , respectiv coordonatorul de productie si directorul de productie , care a fost si el prezent pe data de 11 langa coordonatorul de productie cand i-am prezentat cererea , spunad ca si raspuns la intrebarea mea - (eu acum ce fac nu mai plec in concediu?!) , "iti spun eu ce sa faci , sa te duci la munte sa te distrezi cu prieteni tai si de luni sa iti cauti de munca" .. Tot ieri , am observat ca, cererea mea nesemnata cand am predat-o la personalul HR , era brusc semnata de catre acel director de productie care cred eu ca nu are nici o legatura el cu mine , ea fiind semnata : "nu sunt deacord" , pe tot parcursul comisiei mi-au dat de inteles ca vou avea nemotivat pe cele doua zile si voi fii dat afara ...La finalizarea comisiei , nu a fost dat nici un verdict clar .. ci dupa un scurt timp aproape sa ajung acas ama sunat cei de la sindicat ca voi fii penalizat 5 % pe 2 luni .. Chiar e ok asa ?! Sa tii se puna nemotivat cu cererea in mana ?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
Raul Lupu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 25 Septembrie 2019
Este cred o culpa comuna, in opinia mea... a angajatorului ca nu v-a anuntat , a dvs ca nu v-ati interesat de rezolutie...

Puteti contesta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul decizia de sanctionare in termen de 30 de zile de la data comunicarii.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemotivat de la locul de munca ..sorin, ..sorin, In anul 2019 luna mai am avut o probleme de familie, soția a fost internată în spital aproximativ 3 luni, pe la sfârșitul luni mai a trebuit să merg la ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata Anakina35 Anakina35 Am avut 6 zile de concediu aprobate din care am efectuat doar 5. m-am reintors la servici deoarece mi s-a anuntat un eveniment in familie pentru care am lasat ... (vezi toată discuția)
Cum se va proceda ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru un coleg de facultate care lucreaza la o institutie publica. Colegul meu a depus o cerere de ... (vezi toată discuția)