avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Dacă proprietatea este individ a si are 4 proprietari unul din ei poate sa si vîndă partea fără acordul celorlalți și fără o împărțire amiabilă a proprietății.cu ceilalți 3 proprietari
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:20, 2 Octombrie 2019
Fiecare are cate un sfert, 1/4.
Cota este ideala.
Daca aveti un teren de 10.000 m.p, de exemplu si il impartiti in 4, matematic ar insemna 2.500 m.p
Va veni inginerul de cadastru sa efectueze masuratorile la fata locului. In functie de geografia terenului, de spatiu, de iesirea de la drum, nu va avea cum sa delimiteze milimetric fiecare bucata de 2.500 m.p
Unul va avea 2.480 m.p. unul va avea 2.518 m.p, unul 2.502 etc.
Nu aveti decat sa il insotiti cand face masuratorile, sa bateti un pilon ca semn de unde incepe masuratoarea fiecarui lot, si dupa partaj, sa va faceti gard intre dvs.
Iar daca va deranja atat de tare diferenta de teren, la partaj, coindivizarii isi pot achiat unii altora sulte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)
Diferență dintre partaj și dezmembrare VelvetVamp01 VelvetVamp01 Puteți să îmi spuneți, vă rog, care este diferența dintre partaj și dezmembrare? Rog răspuns urgent! (vezi toată discuția)
Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)