avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura primita cu intarziere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura primita cu intarziere

Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 sau in total taxa deductibila?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Feni , utilizator 13:08, 4 Decembrie 2009
Este bine sa faceti dovada ca ati primit-o cu intarziere, altfel sunt amenzi si pt asa ceva. Luati nr de la regsitratura cu data primirii pt ca dvs. sa nu fiti vinovat, in schimb trebuie sa o inregistrati, este oper.ec. ce apartine societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura omisa gflori gflori Am primit o factura cu data de nov. 2013 abia in ianuarie 2014. Am inregistrat-o la luna decembrie 2013 cu data document nov.2013. Am facut rectificativa la ... (vezi toată discuția)
Corectare de efectuat la decont tva urmare rectificarii decl 394 gabrielita gabrielita Am depus decl 394 si dec tva 300 in iulie ac(termen de dep trimestrial).Dupa depunere ,am constatat omisiunea unei facturi primite,prestare cazare la hotel,in ... (vezi toată discuția)
Tva din factura de combustibil leila-sema leila-sema Buna ziua, Firma noasra are contract cu o s.c. pentru furnizarea de combustibil, asa ca baietii alimenteaza si la sf. lunii ne soseste factura.Frumos si ... (vezi toată discuția)