avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA IBAN trezorerie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

IBAN trezorerie

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu IBAN-ul contului în care se plateste TVA-ul declarat in formularul 301? Este vorba despre achizitionarea unui abonament pe un site american (sistemul M1SS, compania are numar de TVA care incepe cu EU). Si inca o intrebare: aparent, anul trecut am platit TVA-ul pentru aceeasi operatiune intr-un cont gresit. Nu am primit nicio notificare de la ANAF. Ar trebui sa intreprind ceva pentru corectarea erorii?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ccristy , utilizator 07:20, 26 Martie 2020
Nu aveti pt ce. Mi-a prins bine si mie aceasta dezbatere apriga. Iar concuzia este cea care ati spus-o dvs: tva-ul trebuie sa ajunga la bugetul statului, intr-un fel sau in altul. In acest fel in mod sigur nu veti avea nicio problema. Numai bine !
Buna,
Ai reusit sa afli contul IBAN al Trezoreriei in care se efectueaza plata TVA intracomunitar?
Da, in raspunsul primit de la ANAF scrie ca plata se face in contul TVA pentru operatiuni interne (in cazul Trezoreriei Cluj, acesta este RO32TREZ21620A100101XTVA ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Lnscriere roi Ramona_Dussart Ramona_Dussart Buna ziua, am un SRL neplatitor de TVA si lucrez în proiectare pentru firme din Franta. Acestea pot sa foloseasca TVA intracomunitara pentru ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Tva pe factura pentru clienti din ue traian_an traian_an Un SRL neplatitor de TVA in Romania, presteaza servicii in tarile UE. SRL-ul a obtinut cod special de TVA (declaratia 91) si s-a inscris in ROI (decl. ... (vezi toată discuția)