avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... intrare in posesie acte expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

intrare in posesie acte expertiza

Buna dimineata!
ca si persoana expertizata in cazul unei comisii de expertiza psihiatrica (solicitata de o institutie),pot intra in posesia rezultatului,adresandu ma spitalului unde s a facut expertiza?
este legal,sa am acest drept?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ankkat , utilizator 20:49, 8 Februarie 2020
Dupa ce se verifica de catre instanta si se accepta, fiind anexata la dosar puteti avea acces sa o studiati. la arhiva tribunalului in conditiile in care sunteti implicat in cauza.
Daca doriti o copie xerox, faceti cerere scrisa la instanta de judecata.
multumesc1! la dosar nu putemt sa am acces deoarece persoana expertizata are calitatea de martor....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti parte in proces, nu vad ce motiv ar avea instanta sa nu dea liber la vizionarea dosarului/ inclusiv a expertizei respective.
Poate nu am inteles eu bine, dvs. sunt martorul ? Daca da, nu aveti acces la dosar.
da,ca si martor in dosar nu se poate studia dosarul;
singura varianta daca este legal sa depunem cerere instantei pt a obtine o copie a expertizei?
Este dreptul dvs. sa cereti. Nu sunt sigur ca veti obtine o copie.

Alte discuții în legătură

Expertiza in noul cod de procedura penala aprobat prin legea nr. 135/ 2010, in vigoare incepand cu data de 01.02.2014 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE CAPITOLUL VII Expertiza ART. 172 Dispunerea efectuării expertizei (1) Efectuarea unei expertize se dispune când pentru constatarea, clarificarea sau ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati cu lamuriri cu privire la expertiza ... sara23 sara23 va rog frumos sa ma ajutati cu lamuriri cu privire la expertiza psihiatrica intr-un proces de divort cu minor..ce presupune aceasta si in ce conditii poate ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrică Mahu Mihai Mahu Mihai Un lucrător de poliție când are dreptul legal să emită Ordonanta de expertiza psihiatrică asupra unui titular de permis de conducere auto?Titularul are ... (vezi toată discuția)