avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... intrare in posesie acte expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

intrare in posesie acte expertiza

Buna dimineata!
ca si persoana expertizata in cazul unei comisii de expertiza psihiatrica (solicitata de o institutie),pot intra in posesia rezultatului,adresandu ma spitalului unde s a facut expertiza?
este legal,sa am acest drept?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ankkat , utilizator 20:49, 8 Februarie 2020
da....multumesc!
de fapt ce doriti mai exact? ca si asa nu o sa intelegeti nimic din expertiza...doar daca ati fi medic cu dubla specializare- medicina legala si psihiatrie medico-legala,.. eventual sa fi studiat si psihologia si dreptul...in plus. Veti afla din hotararea instantei, care analizeaza toate probele, nu numai acea expertiza...verdictul
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
Ankkat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza in noul cod de procedura penala aprobat prin legea nr. 135/ 2010, in vigoare incepand cu data de 01.02.2014 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE CAPITOLUL VII Expertiza ART. 172 Dispunerea efectuării expertizei (1) Efectuarea unei expertize se dispune când pentru constatarea, clarificarea sau ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati cu lamuriri cu privire la expertiza ... sara23 sara23 va rog frumos sa ma ajutati cu lamuriri cu privire la expertiza psihiatrica intr-un proces de divort cu minor..ce presupune aceasta si in ce conditii poate ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrică Mahu Mihai Mahu Mihai Un lucrător de poliție când are dreptul legal să emită Ordonanta de expertiza psihiatrică asupra unui titular de permis de conducere auto?Titularul are ... (vezi toată discuția)