avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Oare mai sunt sanse?
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Oare mai sunt sanse?

Buna, numele meu este Ioana si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ce inseamna sa scrii o carte..... de cand ma stiu scriu.... insa nu am considerat ca sunt suficeint de "mare" pentru a aduce la lumina tot ce scriu pana cand o prietena buna mi-a luat manuscrisul si l-a citit.... un roman de dragoste, scris de o adolescenta ..... de mine.... i-a placut foarte mult si desi nu am vorbit cu nimeni despre asta.... ma intreb daca as putea sa public asa ceva?....
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
ioana.achim, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:11, 9 Aprilie 2010
Aveti talent si cred ca va fi o carte interesanta !
Este adevarat ca editurile sunt destul de retinute in publicarea autorilor noi, daca aveti ceva cunostinte poate este mai usor sa fiti publicata, mai ales in prezent, cu criza economica si toate cele... Din cate am inteles si autori care acum sunt mari au avut dificultati la inceput sa fie publicati. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti speranta. Si daca va ganditi sa scrieti mai multe romane sau povestiri/nuvele, atunci poate la inceput daca e cineva de acord sa va publice cartea,s sa va multumiti cu un castig mai mic, iar daca aveti vanzari mari sa negociati pe viitor alte lucrari.
Intrati pe
www.avocatnet.ro/102191
si luati legatura cu colega noastra Cristina Tatarasan (talk4u). Va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si insulta in literatura ContSters277534 ContSters277534 Buna seara, Sunt un scriitor la inceput de drum si nu am bani de consultatii dar poate in viitor voi avea... Multi bani. Am trait experiente super ... (vezi toată discuția)
John grisham: avocati si bestselleruri Admin Admin I-am citit toate cartile si nu cred sa fi fost mai mult de doua care sa nu-mi fi placut. :"> Asa ca vi-l recomand si voua. Considerat de multi ca fiind ... (vezi toată discuția)
Drept de autor publicare carte - condiþii de publicare bebibebo bebibebo Sunt persoana fizica. Am scris o carte pe care o public cu ajutorul unei edituri. tehno-redactarea am facut-o singura, editura ocupandu-se numai de tiparirea ... (vezi toată discuția)