avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocatura

buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de avocatura, in fine, cam tot ce ar trebui sa fac ca proaspata absolventa a facultatii de drept din bucuresti pentru a deveni avocat
Cel mai recent răspuns: Gabriela71 , utilizator 22:18, 31 Decembrie 2006
cum vi se pare examenul de la INM in comparatie cu cel de IN avocatura?Poate ma reorientez:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)