avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe notariale \"Prima casa\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe notariale "Prima casa"

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari. Cat este taxa notariala (onorariul) in cazul achizitionarii unui imobil la pretul de 320.000 lei, prin programul "Prima casa" in localitatea Bucuresti? Pot fi aplicate taxe mai mari sau mai mici, in functie de notarul ales sau taxa este plafonata la o anumita suma raportata la pretul imobilului. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Nik90 , utilizator 08:49, 20 Martie 2020
Am inteles. Multumesc

gi-jane2 a scris:

nu stiu, mergeti la 2-3 si vedeti diferente. Eu ca ex, am incheiat un act valoarea tuturor taxelor a fost la 9000 de euro , cca 1050 si la altul la 8500, am platit 1800, va dati seama ca la o valoare la mare, poate rezulta o diferenta care sa conteze.

sunt curioasa cat o sa platiti in realitate, si cat e diferenta intre calculul de pe anumite aplicatii si realitate, asa ca va rog sa postati si dupa incheierea actului, multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Buna dimineata. Sigur ca da. O sa revin cu raspunsul la momentul oportun.

gi-jane2 a scris:

sunt curioasa cat o sa platiti in realitate, si cat e diferenta intre calculul de pe anumite aplicatii si realitate, asa ca va rog sa postati si dupa incheierea actului, multumesc.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare Jvs81 Jvs81 Buna ziua .As vrea sa știu care este suma minima care o pot trece într-un contract de vânzare/cumparate apartament pentru a nu putea fi atacată de nimeni ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa platesc impozit? Rgirl Rgirl Doresc sa cumpar un apartament, si m-am inteles cu proprietarii la pretul de 65 mii de euro. Conditia este sa platesc eu impozitul lor. Am acceptat. Am citit ... (vezi toată discuția)