Are dreptul angajatorul sa ma de a afara si sa imi incheeie contractul acum in situata de urgenta? Pt ca asta a facut! Am contractul din 02.01.2020,si a spus ca sunt in.perioada de proba si are drepul.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Ma interesa sa stiu daca pot sa beneficiez in continuare de zile libere platite pt scoala inchisa avand in vedere ca am solicitat aceat lucru inainte ca ei sa ma informeze de șomajul tehnic. Si, deasemenea, daca dupa data de 17 aprilie cand se termina somajul tehnic pot sa nu ma mai primească ( stiu ca se face o decizie de incetare a suspendării contractului ). Eu primesc stimulent de insertie pana in aprilie 2021
S-a dua sotul astazi sa le duca in original cererea de prelungire zile libere platite pt scoala inchisa si angajatorul avea deja actul de somaj tehnic pregătit cu data de 3 aprilie, desi eu am fost informata pe 4 aprilie, dupa ce au trimis scanata cererea pt libere platite. I-au zis sotului ca nu pot sa imi accepte cererea pentru zile libere platite pentru ca nu au bani sa plătească si ca ma baga in somaj tehnic ca pe toti ceilalti. L-au pus pe sot sa semneze in dreptul meu ca am luat la cunoștință si i-au dat actul. Este normal asa?