avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 CIM uri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 CIM uri

Bună ziua, dețin 2 contracte de munca unul la 8 ore cu funcție de baza al doilea la 6 ore fără funcție de baza, contractul 1 este valid, contractul 2 a trimis angajații în șomaj tehnic, motivând ca eu nu beneficiez datorita faptului ca contractul 1 este valid. Asta este de înțeles, întrebarea este nu beneficiez de nimic de la jobul 2 o indemnizație de suspendare a CIM ului? Contractul este suspendat în aceasta perioada la jobul 2!va mulțumesc anticipat! As dori dacă se poate va rog și baza legala!
Da șomaj tehnic, dar nu beneficiez de el, deoarece cim 1 este valid, nu sunt plătită e suspendat contractul dar stau fără bani, în acest caz nu se poate face nimic nu!?
Intr-adevar, nu se poate face nimic.
Mulțumesc mult de răspunsuri, speram ca poate fi ceva totuși o indemnizație ceva plătită din fondurile lor, o zi cu sănătate sa aveți!
Angajatorul nu va recupera de la AJOFM contravaloarea indemnizaiei de 75% pentru dvs.pentru Cim 2 cu 6 ore suspendat din motivele aratate mai sus insa daca v-a trecut in somaj tehnic va trebui sa va acorde o indemnizatie de 75% din salariul de baza care va fi suportat de angajator.
Care este baza legala? Ce tb sa fac în sensul acesta, ei insista ca nu exista asa ceva stipulat nicăieri, va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Stat martie somaj tehnic tyadaria tyadaria buna ziua! in urma atentionarii celor de la saga si a art 11, alin 7 din Ordonanta 30/2020 somajul tehnic ce se va recupera de la stat va fi evidentiat si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic padicam padicam Buna ziua, Ma poate informa cineva cum e cu somajul tehnic? Putem da in somaj tehnic parte din angajatii firmei? Angajatul trebuie sa aiba o anumita vechime ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate cf art.52 alin1 lit c din cm antonia_m09 antonia_m09 As vrea sa stiu daca la o societate cu activitate de costructii este legala suspendarea pe 30 zile a CIM angajatilor( fara plata slariilor) datorita incetarii ... (vezi toată discuția)