avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvern de... uniune nationala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvern de... uniune nationala?

Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un guvern de uniune nationala , sau un guvern in care sa fie constituita o majoritate si , daca vedeti plauzibila varianta 2, din ce partide politice ar fi constituita acea majoritate?B-)
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:18, 23 Decembrie 2009
Intre timp aparu a doua caseta cu Mircea Geoana , deci ar trebui ca topicul anterior sa fie redeschis .

PNL-istii isi doresc cu disperare sa ajunga la guvernare , asa ca dupa ce Crin Antonescu o sa fie trecut in istoria PNL-ului , o sa participe si partidul .

Chiar daca oasele nu au carnita , sunt mult mai bune decat nimic .
La cererea publicului am redeschis topicul dedicat dlui Mircea Geoana!
Romania_inedit- sa nu zici ca sunt deschis la "noutati"!B-)
PNL-ul este un partid liberal....si destul de mic ca sa poata rezista intr-o opozitie puternica asa cum doreste Crin. Adevarul este ca nu cred ca are sustinerea necesara pentru a duce bun sfarsit ceea ce si-a propus. Nu poti sa te lupti singur cu un sistem! Repet: din pacate!
Liberalii au afaceri sau sunt sustinuti la vedere de diversi oameni de afaceri , asa ca nu o sa le convinga sa nu mai fie la putere , pentru ca in Romania , mai ales in provincie , daca nu ai sprijin politic in afaceri dai faliment cu real succes .
[ link extern ] /
:D
Oameni de afaceri mai stramtorati sunt in PSD...cel putin in perioada aceasta!
[ link extern ]
B-)
Apa trece , pietrele raman!:D
Eu cred ca vrabia , malai viseaza !
Crin Antonescu se gandeste la formarea unei majoritati parlamentare impreuna cu PSD , iar activul celor doua partide se gandeste cum sa plateasca mai repede datoriile stranse in campania electorala .

Alte discuții în legătură

Cine o sa fie noul presedinte al partidului national liberal Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca actualul presedinte al PNL nu a ajuns presedintele Romaniei , si in turul II al alegerilor prezidentiale s-a aliat cu Mircea Geoana si PSD , este ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)