Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un guvern de uniune nationala , sau un guvern in care sa fie constituita o majoritate si , daca vedeti plauzibila varianta 2, din ce partide politice ar fi constituita acea majoritate?B-)
Intre timp aparu a doua caseta cu Mircea Geoana , deci ar trebui ca topicul anterior sa fie redeschis .
PNL-istii isi doresc cu disperare sa ajunga la guvernare , asa ca dupa ce Crin Antonescu o sa fie trecut in istoria PNL-ului , o sa participe si partidul .
Chiar daca oasele nu au carnita , sunt mult mai bune decat nimic .
La cererea publicului am redeschis topicul dedicat dlui Mircea Geoana!
Romania_inedit- sa nu zici ca sunt deschis la "noutati"!B-)
PNL-ul este un partid liberal....si destul de mic ca sa poata rezista intr-o opozitie puternica asa cum doreste Crin. Adevarul este ca nu cred ca are sustinerea necesara pentru a duce bun sfarsit ceea ce si-a propus. Nu poti sa te lupti singur cu un sistem! Repet: din pacate!
Liberalii au afaceri sau sunt sustinuti la vedere de diversi oameni de afaceri , asa ca nu o sa le convinga sa nu mai fie la putere , pentru ca in Romania , mai ales in provincie , daca nu ai sprijin politic in afaceri dai faliment cu real succes .
Eu cred ca vrabia , malai viseaza !
Crin Antonescu se gandeste la formarea unei majoritati parlamentare impreuna cu PSD , iar activul celor doua partide se gandeste cum sa plateasca mai repede datoriile stranse in campania electorala .
Cu cine ati votat?
lilicrin
Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)