avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic 2 contracte de munca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic 2 contracte de munca

Buna ziua ,
Eu sunt angajat la 2 firme cu norma întreaga ( la una cu 7 ore pe zi iar la cealaltă firma cu 8 ore ) și firma la care sunt cu 7 ore in Martie nea băgat in somaj tehnic.. eu am primit banii pentru somaj însă citeam adineauri pe net ca defapt dacă nu am suspendate ambele contracte eu nu pot beneficia de somaj tehnic .
Acum ce se poate întâmpla in cazul in care probabil statul va observa ca mai am un contract de munca și nu ii va mai deconta cei 75 % ???
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:53, 13 Mai 2020
Buna seara,
Societatea va trebui sa restituie suma incasata, dar dvs o puteti pastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic/ angajare la alta firma mihaeladinca9 mihaeladinca9 Buna ziua, Un angajat aflat in somaj tehnic la o firma, se poate angaja la o alta firma cu 2 ore/zi fara ca acest lucru sa ii afecteze somajul tehnic de la ... (vezi toată discuția)
Angajat cu 2 contracte somaj tehnic econo econo Un angajat are 2 contracte de muncă unul cu 8h, al doilea la alta societate cu 4h. Beneficiază de indemnizație de șomaj tehnic de la ambele societăți ... (vezi toată discuția)
Ordonanta somaj tehnic. IulianN123 IulianN123 Buna dimineata, intrebare scurta in legatura cu ordonanta pentru somaj tehnic. Se precizeaza ca daca ai doua contracte cu norma intreaga, ambele suspendate, ... (vezi toată discuția)