avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relație major minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relație major minor

Bună... Daca am 20 de ani si prietena mea are 15 știu cam nasol da ne iubim si vrem un viitor împreună vorbim de un an si 3 luni si ar vrea sa se mute la mine si sa știu daca o sa am probleme cu politia fiind minora ca tatal ei nu prea este de acord ca este într-o relație.... Daca se poate un răspuns fara ca este mica si de astea ca astea le știm si eu si ea doar răspuns daca poate sau nu mulțumesc..... Și daca da de la cati ani....
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
Adryan24, utilizator
Ea e mică rău chiar și la 16 ani. Nu că dvs. ați fi prea mare.
Sigur că acum i se pare perfect să scape de gura alor ei și să fiți împreună, atâta doar cu acea expresie Și au trăit fericiți până la adânci bătrânețe e din povești, nu din realitate. Odată luată din familie deveniți responsabil pentru ce va deveni. Iar când se sare peste etape nu e prea bine. Ea va intra din copilărie direct în viața de femeie, va sări peste adolescență. Iar asta, în opinia mea, nu e tocmai în regulă.

Ce ar face autoritățile nu vă poate spune nimeni, depinde de cât de insistenți sunt ai ei dacă merg cu plângeri la poliție și la Protecția copilului. În mod normal, autoritățile trebuie să-i bage în seamă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie la 16 ani-consecinte croitoruroxana croitoruroxana buna,va rog sa m ajutati dak se poate am 16 ani jumatate sunt cu un baita de 20 de ani de 2 ani impreuna parintii nu sunt deakord ku el si eu sufar mult vrem ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
Fuga de acasa la 17 ani Dumy44 Dumy44 Salut , am 18 ani , sunt impreuna cu o fata de 17 ani , eu o iubesc foarte mult de asemenea si ea pe mine. Noi zi de zi vorbim , ne sfatuim si foarte multe ... (vezi toată discuția)