avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.


[ link extern ]


Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.


Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
,,Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a observat că noua variantă a coronavirusului, detectată în trei ţări europene - Franţa, Ţările de Jos şi Danemarca -, care combină tulpinile Delta şi Omicron şi a fost denumită „Deltacron”, are un nivel redus de circulaţie, relatează EFE. "

[ link extern ]

Aceasta înseamnă că, în mod normal, nu ar trebui sa mai existe probleme.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
În New York a devenit din nou obligatorie purtarii măştii de protecție în spatiile închise.

[ link extern ] /

[ link extern ]

În China cred ca știți ce nebunie este de vreo 2 luni.
Oamenii sunt inchisi in casa si sudate garduri in jurul blocurilor.

Prin aprilie sau mai 2020 va spuneam ca virusul Sars-Cov-2 ii va astepta sa îmbătrânească și pe cei tineri.
Nu mai au sens masurile de restrictie pentru ca ar însemna să fie pe viață și dacă virusul nu ucide mulți oameni sănătoși cei cu probleme trebuie sa se ferească singuri.

Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)