avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Malware / keylogger frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Malware / keylogger frauda

Povestea sună cam așa: Am aplicat pentru un job de programator pe olx in alt oras decat cel în care locuiesc si m am mutat intr un apartament închiriat de către unul din administratorii firmei. În prima zi de muncă am fost dus la un alt birou decât cel prezentat la interviu si mi s a spus că voi avea contractul de la data de 1 adica peste 10 zile, mi s a spus sa lucrez pe laptopul meu până când imi cumpără ei un pc. Încep ziua cu un prim task si anume modificarea unui Malware/Virus de tip keylogger care captează toate informatiile din browser si este răspîndit sub forma de video codec undeva la 200.000 de pc-uri infectate inclusiv in romania, in afara de asta, mai făceau si alte ilegalități si nu va gânditi la găinării.. Le am zis ca nu vreau sa particip la ilegalități de genul si ca doresc sa ma întorc acasa. Am plecat de acolo și am cheltuit foarte multi bani cu mutatul, intrebarea mea este: exista vreo șansă să imi recuperez din această daună? Cat despre poliție daca le prezint probele pe care le am credeti ca se intampla ceva? Problema este ca se fac fraude de proporții uriașe în care victime sunt chiar români din românia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2020
Manuela Rășină, administrator
1. Daca ei sunt infractori, firma nu exista.

2. Exista firme reale, serioase, care se ocupa cu spartul calculatoarelor. De obicei au drept clienti Politiile din diferite tari sau serviciile de informatii.

3. Nu stiu daca legile romanesti interzic spyware sau adware. Probabil ca nu, iar utilizatorul este singurul responsabil din moment ce apasa "Da, sunt de acord".
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea spatiului personal pe internet (?!?!) AdyMuntean AdyMuntean Buna ziua, Nu stiu daca am formulat corect titlul, nici nu stiu daca am ales bine categoria (sunt nou pe acest site), nu prea ma pricep la lucruri din astea. ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)
Frauda cumparaturi online Daniel79z Daniel79z Buna ziua , am si eu o nelămurire referitoare la cumpărăturile online de pe site-uri din afara tari, problema sta in felul următor .. Eu am făcut ... (vezi toată discuția)