Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 4804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de spitalizare enorme pt familia victimei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de spitalizare enorme pt familia victimei decedate în accident auto

Buna ziua in 2018 tatal meu a fost accidentat de o masina si in sapte zile a murit,astazi a venit rezultatul la expertiza si zice ca soferul nu este vinovat ca circula cu viteza legala pe acel traseu iar victima a traversat prin loc nepermis.De la spital neau venit 27000 mii lei cheltuieli, acum ce facem? va trebui sa le platim? va multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Manuela Rășină, administrator
Va multumesc mult.
Verificati cu un avocat si daca situatia se incadreaza la "daune aduse sanatatii propriei persoane", pentru care CCR a stabilit in 5.12.2019, decizie publicata in iunie 2020, ca este neconstitutionala obligarea la plata cheltuielilor medicale si daca poate ajuta cumva pentru situatia din 2018. Decizia CCR nu se aplica retroactiv, ci doar de la data publicarii. Link: [ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2020
Marga G., utilizator
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ruonscalafat ruonscalafat in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pot sa solicit contraexpertiza? crissandra75 crissandra75 Buna seara ,asi dori si eu o opinie,tatal meu a fost accidentat mortal de catre un conducator auto ce conducea un renault simbol pe dn67,din expertiza ... (vezi toată discuția)
Expertul platit de mine m-a gasit vinovat cyan cyan intr-un accident produs acum 2 ani politia invinuieste de producerea acestuia pe unul dintre conducatorii auto. intrucat una dintre persoanele din masina ... (vezi toată discuția)