avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de marcat pentru un PFA (servicii de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de marcat pentru un PFA (servicii de înfrumusețare)

Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot cumpăra decat daca am un punct de lucru stabil. Intrebarea mea e ce pot face in cazul in care eu totusi nu pot avea punct de lucru in locul unde imi desfășoar activitatea ?
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Larisa2020 , utilizator 14:05, 11 Septembrie 2020
Acum e mai clara explicatia despre situatia concreta. Poate ca ar fi indicat sa cautati in alta parte un spatiu care sa va ofere posibiitatea inregistarii ca punct de lucru fix.
Si cu acest contract de colaborare nu pot lucra in acel salon?

george-neagu a scris:

Acum e mai clara explicatia despre situatia concreta. Poate ca ar fi indicat sa cautati in alta parte un spatiu care sa va ofere posibiitatea inregistarii ca punct de lucru fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum anume trebuie fiscalizata casa de marcat? BaciuRobert BaciuRobert Buna ziua. Detin PFA manichiura cu punct de lucru ambulant (am depus acte pt punct fix, adresa sediului), in cazul in care doresc sa.mi desfasor activitatea la ... (vezi toată discuția)
Ca si pfa pot semna mai multe contracte de colaborare? Larisa2020 Larisa2020 Ca si PFA pot semna contracte de colaborare cu mai multe saloane de înfrumusețare? Specific ca detin casa de marcat. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 9602 razviko razviko Buna ziua, Am deschis un PFA cu cod caen principal 9602 si cu sediul profesional acasa (in comuna/localitate), dar imi desfasor activitatea intr-un salon ... (vezi toată discuția)