avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Am un magazin deschis intr-o localitate din ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Am un magazin deschis intr-o localitate din ilfov ...

Buna ziua!

Am un magazin deschis intr-o localitate din ilfov si ma intereseaza sa stiu daca pot vinde produse care au marca inregistrata. Un exemplu ar fi apa proxi ce se vinde doar in magazinele profi, diferite produse carrefour, sau un alt exemplu ar fi smantana pilos ce este marca inregistrata lidl
Va rog sa ma ajutati!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 14:07, 5 Octombrie 2020
Nu există restricții în acest sens, le puteți revinde liniștit.
trebuie sa aveti si documente de intrare, fireste.
Mă gândesc că atât lucru știe și dumnealui :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu.ro mai vechi decat marca - cine castiga? z4m0lx3 z4m0lx3 Buna tuturor. Cum m-am obisnuit sa gasesc cele mai bune si eficiente raspunse pe avocatnet, voi scrie urmatoarea mea nelamurire. Am un domeniu sa spunem ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)