Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 5297 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am rupt stergatoarele unei masini care bloca alte 4 , ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am rupt stergatoarele unei masini care bloca alte 4 , nu erau ...

Am rupt stergatoarele unei masini care bloca alte 4 , nu erau locuri de parcare dar erau multe masini parcate. Respectivul domn a pus o duba in spatele tuturor fara nr de telefon la 10 seara.Am rupt stergatoarele si i-am zis ca ii offer suma de 300lei sa le cumpere si nu este de acord ca persoana de la magazin avea o camera instalata si i-a aratat cum s-a petrecut incidentul.Ce se poate intampla? Am fost reclamat la politie
Amenda este cuprinsa intre 300 si 1000lei? Este prima abatere presupun ca nu se ajunge la inchisoare...
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de condamnare la amenda penala, apare si in cazier. Limitele sunt altele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Urmează să depuneți și dvs. o plângere penală împotriva deținătorului camerei. Adică dvs, aveți dreptul să încălcați legea dar alții nu!

gherdnl a scris:

Sa Inteleg ca este destul de grava situatia, dl. respectiv doreste suma de 500 lei (prima oara vroia sa ii platesc si parbrizul, eu am verificat la ITP si era deja spart ). Cum trebuie sa procedez si nu inteleg de ce am fost aratat pe camera inainte ca politia sa primeasca plangerea.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Data viitoare nu mai distrugeti lucrurile altora ! Nu de alta dar va complicati singur viata !! Si in cazul in care sunteti blocat de cineva, faceti poze si sunati la politia locala!! Va asigur ca acel individ nu va mai bloca masinile altora! Amenda este intre 500-1000 lei .
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
hhs, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O va depune absolut degeaba, camera de supraveghere e a magazinului și filmează domeniul public pentru siguranța proprie, n-a publicat imaginile, imaginile sunt ale unei fapte penale, e obligat să le arate.
Prin absurd dacă cel cu camera ar păți ceva, cu ce l-ar avantaja pe nenea care a distrus proprietatea cuiva cu intenție?
Grijă mare cu actele de vandalism, sunt camere peste tot!

hotumattua a scris:

Urmează să depuneți și dvs. o plângere penală împotriva deținătorului camerei. Adică dvs, aveți dreptul să încălcați legea dar alții nu!

gherdnl a scris:

Sa Inteleg ca este destul de grava situatia, dl. respectiv doreste suma de 500 lei (prima oara vroia sa ii platesc si parbrizul, eu am verificat la ITP si era deja spart ). Cum trebuie sa procedez si nu inteleg de ce am fost aratat pe camera inainte ca politia sa primeasca plangerea.Alte discuții în legătură

Citatie la politie pentru distrugere FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Astazi am primit o citatie la politie in calitate de reclamat pt. distrugere. Nu stiu sigur, dar banuiesc pentru ce sunt reclamat. Deseori seara ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stergatoare auto holyvmp holyvmp Buna seara, Va scriu in legatura cu o boacana de-a mea din urma cu 6 luni. Intr-o noapte, aflandu-ma in stare de ebrietate impreuna cu un prieten, am rupt ... (vezi toată discuția)
Vandalizare autoturism m0rpheus04 m0rpheus04 Buna ziua, Astazi, avand de efectuat un drum cu trenul in afara localitatii , am fost nevoit sa-mi parchez masina intr-o zona apropiata garii. Am cautat ... (vezi toată discuția)