avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ! Am lucrat la o firma nu mai mult de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ! Am lucrat la o firma nu mai mult de 14zile ,poate ...

Buna seara ! Am lucrat la o firma nu mai mult de 14zile ,poate chiat și mai puțin .si astăzi am primit un mesaj cum ca sunt acuzata de furt ,și i am zis ca nu am luat absolut nimic de acolo . Și ca ru dacă sunt acuzata de așa ceva îmi dau demisia ,și mi a zis ca are copie la buletin și ca mi face plângere și ca ne vedem in instanța și ca am de plata 10000€ pt nerespectarea clauzelor . Efectiv nu știu încotro sa apuc sau ce sa fac. Pls help me
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 11 Octombrie 2020
Sa zicem ca este " A fost o exprimare nefericita a colegului/colegei, .. " ... dar cand spui ca lucrezi in domeniu , este greu de presupus asa ceva , in opinia mea ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz contract de munca pe perioada determinata Mirana11 Mirana11 Buna ziua. Am in contract de munca pe perioada determinata de 3 luni ( proba) in care scrie ca trebuie sa dau un preaviz de 20 zile in cazul de demisie. Avand ... (vezi toată discuția)
Problema cu demisia la locul de munca andreeahorghidan andreeahorghidan Buna ziua! Am si eu o problema in legatura cu o demisie de la locul de munca. Deci..... Mama a lucrat la o firma in comert ca vanzatoare. Avea aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi paul13andrei paul13andrei Buna ziua! As avea nevoie de niste sfaturi cu privire la o demisie. Sunt tehnician dentar si am azi mi-am exprimat intentia de a demisiona fata de seful meu ... (vezi toată discuția)