avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc cu sotul in apartamentul mamei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc cu sotul in apartamentul mamei sale, suntem ...

Buna ziua! Locuiesc cu sotul in apartamentul mamei sale, suntem căsătoriți de 22 de ani, el vrea sa divotam, iar soacra mea mi-a spus telefonic sa imi caut chirie. In ce conditii poate sa faca asta?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:24, 14 Octombrie 2020
O sa-i ia praful de pe toba! N-a lucrat si nu lucreaza, bunuri de valoare n-are, ce sa execute executorul?! P.S. Daca apuc finalul povestii, promit sa postez macar minuta!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea de a nota in cartea funciara ca locuinta familiala a unui apartament care este proprietatea unui tert Costi2014 Costi2014 Buna ziua domnule Profesor, Va rog sa-mi dati un sfat: De 8 ani saunt casatorita si locuiesc cu sotul meu intrun apartament proprietate a socrilor.In timp am ... (vezi toată discuția)
Evacuare din domiciliu coca ioana coca ioana Eu,sotul si soacra mea avem domiciliul la locuinta cumnatului meu care este proprietar.Doar soacra mea locuieste acolo iar acum baiatul ei vrea sa o scoata ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)