avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez ...

buna seara.cateva indicatii si lamuriri va rog.doresc sa instalez pe etajul la care locuiesc o camera de supraveghere orientata catre intrarea in apartament si o camera la balcon(pe exterior)orientata spre zona in care parchez masina.care ar putea fi problemele ce le pot intampina legat de respectarea protectiei datelor cu caracter personal.de la cine trebuie sa obtin acord sau avize.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 07:16, 18 Octombrie 2020
@ynocentta
Citați o decizie din 2012, când toată lumea știe ca normele GDPR în România au fost implementate după Regulamentul la nivel UE, din 2016. :)

Citiți răspunsul oficial al autorității ANSPDCP, chiar pe avocatnet.ro :
www.google.com/url?sa=t&sour...
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
latka, moderator
Argumentați exact la fel. Nu citiți și ce scrie în link-ul pe care îl dați ca exemplu? Este vorba de cazul în care asociația, persoana juridica, instalează un sistem de supraveghere.

In cazul de față este vorba de o PERSOANĂ FIZICĂ ce dorește instalarea unor camere video pentru uz domestic. Una deasupra ușii să-și supravegheze întrarea în proprietatea individuala și una care sa supravegheze mașina proprietate individuală.

Daca știți ce e ANSPDCP, am pus deja link-ul, în care autoritatea explică faptul că acest lucru e permis.

Singura problemă e sa nu difuzezi imagini în spațiul public, adică să fie o utilizare domestică.

Nu mai induceți în eroare utilizatorii acestui forum cu argumente false.

ynocentta a scris:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ... Cristian0711 Cristian0711 Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Montare camere de supraveghere remuspr remuspr Pot instala camere de supraveghere în curtea casei pentru a vedea dacă am musafiri nepoftiți când nu sunt acasă ? Dar în parcarea blocului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)