avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Ce castig de cauza am atunci cand o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Ce castig de cauza am atunci cand o societate juridica ...

Buna ziua

Ce castig de cauza am atunci cand o societate juridica (banca) divulga datele mele cu caracter personal altei persoane fizice?

Intentionez sa dau in judecata banca...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:11, 16 Noiembrie 2020
M.a informat ca datele mele personale cat si datele de cont au fost transmise din greseala catre alta persoana!


Dapix a scris:

Ce scrie în acea notificare a băncii`? Banca recunoaște că a încălcat legea, divulgând date cu caracter personal`?
Ce anume a divulgat`? În mod normal, numai o instanță de judecată poate solicita datele personale ale titularului de cont.

Intrebarea este ce o sa obțineți.im urma demersului respectiv?,Ce sume ar putea sa merite efortul și cheltuiala făcute ?In general în sistemul european nu numai național de drept se dispun ca daune morale sume modice..Mai mult decat atat cum dovediti prejudiciul .S-ar putea ca la final cand trageți linie sa nu ieșiți pe plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare date cu caracter personal pe grup public de facebook ccttnn20 ccttnn20 Buna ziua Un prieten a facut un grup public pe Facebook si a postat numele nostru cu nota aferenta la fotbal dupa nivelul de performanta. In fapt a postat ... (vezi toată discuția)
Protecþia datelor cu caracter personal mancipri mancipri in romania se spune ca functioneaza protecţia datelor cu caracter personal . cat de legal este cazul in care o banca trimite un dosar de imprumut impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Legea prelucrarii datelor cu caracter personal nrgia nrgia Buna ziua, As aprecia daca ma puteti ajuta cu o parere despre existenta si incalcarea legii prelucrarii datelor cu caracter personal - nu sunt sigur daca se ... (vezi toată discuția)