avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divortat si am aflat intamplator ca sotul ar putea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divortat si am aflat intamplator ca sotul ar putea avea proprietati ...

Am divortat si am aflat intamplator ca sotul ar putea avea proprietati de care eu nu stiu, dobandite in timpul casatoriei (undeva prin Botosani , noi figurand cu domiciliul in Bucuresti), si pe care bineinteles nu vrea sa le imparta la partaj. Cum pot afla daca intr-adevar mai are proprietati dobandite in tiompul casatoriei?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 14:27, 9 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aţi primit informaţia corectă. Cereţi extras de carte funciară de la OCPI. Vedeţi data înregistrării. dacă e din timpul căsătoriei, porniţi o acţiune de partaj.Aşa, nu va putea vinde fără dvs.
MULTUMESC
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa ceara extras de la OCPI ii trebuie nr. cadastral sau nr. de CF ... daca le avea, nu cred ca mai intreba ceva aici sau nu formula intrebarea in felul acesta; doar cu numele si o eventuala adresa, nu ii da nimeni
Multumesc! Aveti dreptate! Am intrebat la OCPI si/sau alte documente relevante, nu-ti dau nimic. Deci, cunosti adresa, bine...nu cunosti....trebuie sa-ti vezi de treaba!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum, nu cred sa fi fost atat de fraier incat sa fi cumparat pe numele lui. Sau daca da, a declarat in fals, in contract, ca nu e casatorit, poate. Semnalati instantei in cadrul actiunii de partaj, poate face o adresa vatre OCPI. De unde ati obtinut informatia? Ma gandesc ca ati putea incerca ceva la rolul fiscal, unde se trec toate bunurile detinute, impozitabile. E de analizat .... V-as mai sugera sa angajati un detectiv. Eu am avut nevoie de o info similara si mi-a facut rost de toate datele in 3-4 zile. Nu am intrebat sursa informatiilor dar au fost corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se poate activa un partaj după 28 de ani de la divorț ... Justiția Divină Justiția Divină Bună ziua, Se poate activa un partaj după 28 de ani de la divorț în situația în care soția a aflat că sotul în timpul casatoriei a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Acte apartament Marinelamarinela Marinelamarinela Mama mea s a trezit ca apartamentul în care locuiește nu.mai este pe numele ei în urma cereri fratelui meu de al ajuta sa obțină un alt apartament. ..ne ... (vezi toată discuția)