Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Purtarea mastii in birou/depozit, fara contact cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Purtarea mastii in birou/depozit, fara contact cu clienti/publicul.

Buna ziua, lucrez la un magazin online, unde persoanele neautorizate le este interzis accesul in birou / depozit, nu suntem magazin fizic si nu avem clienti care sa intre la noi in incinta biroului/depozitului. Recent, din exteriorul biroului m-a vazut un politist ca nu purtam masca si mi-a dat amenda, eu aflandu-ma in birou. Este legal acest lucru? Merita contestata amenda? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: c.sonia , utilizator 08:44, 17 Noiembrie 2020
Daca sunteti singur in birou va incadrati la exceptii si nu trebuie sa purtati masca
Daca insa mai este cineva prezent atunci trebuie sa va puneti masca atat dumneavoastra cat si cealalta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu ... eduard27 eduard27 este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu deschis? (vezi toată discuția)
Obligativitate purtare masca in spatii publice inchise misu77 misu77 Buna ziua, Este obligat un copil de 3 ani sa poarte masca intr-un spatiu public inchis,transport in comun etc? Multumesc! (vezi toată discuția)
Exceptii de la purtarea mastii in spatii inchise alina_25 alina_25 Daca am adeverinta medicala care dovedeste ca sufar de o afectiune medicala care nu imi permite folosirea mastii in spatii inchise pot intra in acele ... (vezi toată discuția)