mariusastra
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Pt colegul care a scris că nu te poate da afara dar poate da dispoziție să nu te mai lase să treci de poarta instituției și să te treacă nemotivat asta înseamnă că mi se refuza dreptul de a intra la locul de munca din moment ce nu mă lași să intru iar eu mă prezint ,nu prea are logica da mai dai .....
În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despăgubiri. (Ion Traian Ştefănescu, Tratat de dreptul muncii, vol. I, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2003, p. 573).
Puteti sa le solicitati in scris sa va comunice care este motivul pentru care nu va mai primeste la locul de munca si temeiul legal al acestei decizii.
Locul de munca are legatura cu legislatia muncii... nu poti fi concediat pe motiv de nevaccinare si nici sa ti se limiteze accesul la locul de munca decat in temeiul legii... Angajatorul nu poate da dispozitii contrare legii. De asemenea hartuirea la locul de munca se pedepseste. Daca expui o parere aici, ar fi bine sa fiti documentat... numa zic.