avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, ...

Buna seara
am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi cer bani mai multi decat mi se retine pe statul de plata. Nu e suficient ca ma streseaza luna de luna dar acum(in decembrie) trimite si executorul adresa la locul de munca in care cere sa mi se retina mai mult .
Ce pot face ?
Nu mai am nervi sa suport hartuirea lor.
Mi se retine pana la 1/2 avand in vedere ca platesc si pensie alimentara si alte popriri.
Poate face executorul ceva sau este legal sa ceara din moment ce a fost cesionat la EOS

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: aetnip , utilizator 14:44, 12 Mai 2021
am facut mai multe sesizari. Toti mi-au raspuns ca ei respecta legea
nu inteleg de ce va suna executorul daca sunteti deja in executare silita si banii ii intra in cont.
Dvs pt care creditor platiti, ce va scrie in titlu executoriu ? ati fost executat la cererea bancii si apoi au cesionat ?
Banii dvs unde se duc de fapt ?
am fost executat de BT prin executor in 2015.
in 2017 am primit pe e-mail notificare de cesiune intre BT si EOS KSI,
Banca Transilvania S.A. (“Cedentul”), in calitate de cedent, si EOS KSI ROMANIA SRL (“Cesionarul”) in calitate de cesionar, va notificam prin prezenta ca, in baza Contractului de Cesiune, Cedentul a cesionat in data de 24.07.2017 toate si oricare dintre drepturile si creantele sale rezultand din sau in legatura contracte de credit asa cum acestea au fost modificate si/sau completate ulterior (impreuna denumite in continuare "Contracte de Credit") in favoarea EOS KSI ROMANIA SRL,
Incepand cu data de 24.07.2017, Cedentul nu mai este detinatorul legal al drepturilor mentionate in cele de mai sus, acestea fiind preluate de Cesionar.
dar banii se vireaza tot in contul executorului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract credit bancar allyna9876 allyna9876 Buna ziua, Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)