avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate înceta un ctr de munca în urma concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate înceta un ctr de munca în urma concediului de supraveghere ...

Se poate înceta un ctr de munca în urma concediului de supraveghere copil pana la 12 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 22 Ianuarie 2021
Absenta nemotivat de la locul de munca poate duce la desfacerea disciplinara a c.i.m. .... insa , sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia avertismentului, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.
Totuși nu exista o alta varianta pt a nu se desface ctr de munca cu litera I? Pe cale amiabila sau dacă eu îmi dau demisia, ei mai pot sa îmi încheie asa ctr de munca?
Adică trebuiau sa îmi trimită un avertisment înainte sa decidă sa îmi încheie ctr de munca asa? Sau în urma acelei convocări se poate ajunge la înțelegere?
V-au incetat sau nu c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara Felisse Felisse Intampin o situatie foarte complicata . Recunosc ca pana acum nu m-am lovit de genul acesta de probleme . Am 2 angajati care din luna 01.2019 nu s-au mai ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca florin96 florin96 Perioada absentata de la serviciu a fost 01-06 ianuarie (01, 02, 03, 04 sarbatori). Pentru cele doua zile de lucru succesive nemotivate se poate desface legal ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim (la solicitarea angajatului) - angajatul nu mai este gasit hajnyci hajnyci Buna ziua! Rog ajutor in urm. problema: avem suspendat un CIM din ianuarie 2008. Suspendarea s-a facut cu Act Aditional, semnat de angajat si angajator la ... (vezi toată discuția)