avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inregistrarea noului presedinte al asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inregistrarea noului presedinte al asociatiei de proprietari ...

inregistrarea noului presedinte al asociatiei de proprietari este obligatorie a se face la judecatorie cf O.G. nr. 26/2000??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 8 Noiembrie 2024
Corect ce spuneti doar ca trebuie sa cautati sentinta data de TMB intr-un dosar , in apel de la sectorul 2, unde se spune clar ca nu trebuie inregistrat organul de conducere, ci doar modificarile la acordul de asociere si statut. Nu mai stiu nr de dosar, dar de aceasta sentinta se folosec multi in multe procese, avand castig.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
Bibi62, utilizator
Ce se intampla daca am fost respins de tribunal ca președinte al asociației de proprietari
Se poate face recurs sau apel impotriva acelei hotarari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O asociație de proprietari care nu și-a mai actualizat actele constitutive la judecătorie de foarte mult timp, este în ilegalitate totală ! flory_mr flory_mr Am aici un exemplu dintr-o scară de bloc, care arată că actele constitutive ale A.P. nr. 71 din Brăila nu mai sunt legale în anul fiscal 2019, deoarece ... (vezi toată discuția)
Actualizare statut asociatie de proprietari cf legii 196/2018 ceraselacera ceraselacera Pentru actualizarea statutului si a acordului de asociere stiu ca trebuie depuse la judecatorie noul statut si un act aditional la acordul de asociere. A depus ... (vezi toată discuția)