Am primit o amenda iar in procesul verbal agentul constatator nu mi-a trecut datele personale.
Nu a trecut nici nume,nici adresa nici cod numeric personal,doar numarul de inmatriculare al masinii.
Ce trebuie sa fac 8n vazul acesta?
Va multumesc!
Si eu zic ca are sanse mari dar asa il vor si identifica...
Este ca si cum recunoaste...ca el a fost...
In fine, ar fi bine sa conteste amenda dar sa isi faca o aparare inteligenta.
Nu prea mai da nimeni 2 bani pe inteligenta astazi...
Nu mai este precum povestea ,,Punguta cu 2 bani"...
Da-ti punguta cu 2 bani, boieri mari...( doi bani valorau mult la acea vreme...si avea motive temeinice cocosul sa fie foarte iritat...)
Ar trebui vazut de avocat procesul verbal...dar nu stiu daca se merita costurile cu avocatul pentru ca ar depasi amenda...si instantele nu prea vor sa dea cheltuilile cu avocatul daca sunt prea mari...
Nici daca sunt mici nu prea vor sa dea instantele...si omul ramane cu banii dati la avocat dar fara amenda...
Justitia se afla si ea in suferinta si apara statul...
Da, dar daca pierde dupa ce pledeaza vinovat...
Eu nu zic ca ar pierde dar stiti ca se spune ca justitia este oarba...
Unii spun ca in Romania justitia umbla cu capul spart.
Eu sunt unul dintre putinii care sustin ca justitia functioneaza...dar eu sunt si foarte sofisticat in aparari...
Eu consider avocatii sunt si mercenari ai dreptului...ceva de genul cum folosea imperiul roman pentru a avea o forta deosebita in expansiunea sa, folosind profesionisti si nu amatori.
Nici nu am mers niciodata pe ideea ca gandirea nu face nici 2 bani...
Este un fel de lege nescrisa acum asa ceva...de la vladica la opinca, cum se spunea in vremurile vechi...
Nimeni nu da 2 bani pe gandire.
Este ca atunci cand au venit minerii in 90 si ziceau ca ei muncesc, nu gandesc...
In numele cui sa plateasca, daca nu este inscris numele si CNP-ul. In situatia data amenda ar trebui sa o plateasca masina, ca are trecut in PV numarul de inmatriculare... :) Sau sa completeze PV dl TGo8 cu datele care lipsesc si apoi sa plateasca, in sfarsit, amenda. Unii spun ca in Romania justitia umbla cu capul spart. Eu zic ca nu mai are cap deloc.
Va multumesc tuturor pentru sfaturile si comentariile date.
Nu am platit amenda si nu am facut nici contestatie,pentru ca am considerat ca nu am ce sa contest atata timp cat numele meu nu este trecut pe procesul verbal,iar masina e proprietatea firmei unde lucrez.
Astept sa vad ce se intampla in continuare si va tin la curent
Adresa gresita pv.
Atti89
Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)