avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda iar in procesul verbal agentul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda iar in procesul verbal agentul constatator ...

Am primit o amenda iar in procesul verbal agentul constatator nu mi-a trecut datele personale.
Nu a trecut nici nume,nici adresa nici cod numeric personal,doar numarul de inmatriculare al masinii.
Ce trebuie sa fac 8n vazul acesta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marius.77 , utilizator 09:45, 23 Mai 2024
Buna ziua
Un caz similar am si eu. Tot fara nume, cnp, date personale, sau datele firmei pe a carei o conduceam nu este trecut. Cum ati finalizat? sunt foarte curios, sa stiu si eu ce sa fac. Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa gresita pv. Atti89 Atti89 Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)
Este nul pv lipsind cnp? primaria a aplicat amenda pt constructie ... aidu aidu Este nul PV lipsind CNP? Primaria a aplicat amenda pt constructie fara autorizatie, insa a omis CNP contravenientului. Este automat sanctionat cu nulitatea? (vezi toată discuția)
Rubrica instiintare de plata incompleta mariusmarius7wd mariusmarius7wd Buna seara, Constituie un motiv de a contesta in instanta un procesul verbal de contraventie, faptul ca la instiintarea de plata este trecut doar numele ... (vezi toată discuția)