avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie de 50%
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie de 50%

Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias !
Am depus cererea de acordare a ajutorului pentru incalzire si jos la panoul blocului s-a afisat valoarea subventiei acordata de catre primarie eu fiind incadrat la suma de 72 lei . Cand m-am dus la asociatie pentru a achita intretinerea D-na administratora mi-a spus ca nu beneficiez decat de 50% din valoarea subventiei aceasta regula fiind stabilita de catre primarie spune ea ! V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine daca e legal si unde ar trebuii sa ma duc si sa ma plang pentru a primi suma integrala la care sunt incadrat ! Va multumesc anticipat !
Haideti sa va explic mai clar cum sta treaba:
Deci eu am primit subventie prin cererea pe care am complectato in valoare totala de 72 lei, plata intretineri e in valoare totala de 452 lei ... deci logic cei 72 lei se scad din 452 lei de unde as mai avea de dat 380 lei diferenta de plata ! D-na Administrator care incaseaza banii mi-a spus ca e lege de la primarie si ca nu beneficiez decat de 50% din valoarea subventiei adica de 36 lei deci aici nu inteleg de ce ???????
Stimate domn
Cu siguranta stiti mai bine ceea ce scrie in hartia primita de la primarie. Daca acolo scrie 72 de lei, administratorul nu are voie sa faca altfel. Ea trebuie sa aplice ceea ce scrie in respectiva hartie venita de la primarie. Nici mai mult, nici mai putin.
Faceti o sesizare la presedintele asociatiei in care spuneti despre ajutorul primiit si interpretarea facuta de administrator. La acea sesizare, atasati si copia dupa decizia cu subventia acordata si solicitati sa vi se spuna clar numarul legii sau al hotararii prin care administratorul a trecut peste decizia luata de autoritati.
Sesizarea sa o faceti in doua exemplare, iar pe exemplarul care ramane la dvs. sa primiti numarul de inregistrare.
Daca presedintele refuza sa va primeasca cererea, o trimiteti prin posta, cu confirmare de primire si va adresati cu o sesizare si compartimentului de indrumare a asociatiilor de proprietari.
V-a spus doamna administrator ca subventia Dv. este in suma de 36 lei in loc de 72 lei? Fix asta v-a spus sau v-a spus ca Dv. beneficiati de 50% subventie?
Ma intereseaza sa-mi spuneti cat reprezinta caldura pe care ati avea-o de plata daca nu ati beneficia de subventii.
Si poate asa ne lamurim!. Ca sa vorbim aceeasi limba.
Da D-na Administrator mi-a spus ca nu beneficiez de cei 72 lei care erau trecuti in listele de subventii aprobate ,ci numai de 36 lei (deci 50%) deoarece asa vrea primaria (mentionez ca mi-a aratat niste desfasuratoare care spune ea le-a primit de la primarie in care toti din bloc eram trecuti cu 50% din suma totala a subventiei),cat despre acte legate de subventie noi nu primim nimic deoarece cum am mai spus si la inceput suntem chiriasi intr-un bloc de garsoniere patronat de o firma.
Deci ce as putea sa fac pentru ca simt ca suntem furati pe fata !
Domnule, eu v-am intrebat un lucru la care nu mi-ati raspuns:
- cata caldura ati fi platit daca nu aveati subventie?
Deocamdata nu ma intereseaza ce v-a spus doamna administrator. Haideti sa ne lamurim intai cu acest aspect!
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2010
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Nelamurire viorica98 viorica98 Ajutorul meu lunar pentru incalzirea locuintei cu energie termica pentru luna noiembrie a fost in valoare(maxim) de 124.12 ron.Pe lista de cheltuieli aferente ... (vezi toată discuția)
Proiect o. u. g. - protectie sociala in sezonul rece Adriantot Adriantot S-a dat publicitatii proiectul OUG privind masurile de protectie sociala in sezonul rece. Primul capitol \"Modalitati de facturare a energiei termice\", este ... (vezi toată discuția)