Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... DIFUZOR IN CURTE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

DIFUZOR IN CURTE

Domnilor , daca eu ca maloman , am in curte o boxa atarnata sub grinda casei si ascult muzica in limita orelor de program de liniste , un vecin se poate impotrivi ? Acesat spune ca este indreptata catre casa lui si il deranjeaza , dar este la mine in curte , nu pe gardul lui
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Pompilui Avram, utilizator
@Pompilui Avram Un sfat, pt. binele dvoastra: indiferent ce va vor spune cei de la locala, sub nicio forma sa nu le deschideti. Si mai bine ar fi sa-i ignorati cand va vor bate la poarta! Iar daca va vor lasa vreo invitatie, ignorati-o si pe aceea.P.S. Langa boxa n-ar avea loc si o camera cu microfon, una care sa bata spre poarta? E jumate din cuantumul amenzii pe care putea sa va o dea cei de la locale. Sa nu uit: scula pt. masurarea nivelului de zgomot se numeste sonometru
1 - Sonometru sau decibelmetru ....mai putin important . Eu am pus intrebarea pentru documentare , nu pentru faptul ca asi asculta muzica ca nesimtitul , deranjand vecinii . Vad totusi cum unii se inflameaza ....treaba lor . Subiect inchis .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascultare muzica Adryan10 Adryan10 Buna ziua am si eu o problema vecinii mei mi-au facut sesizare la 112 ca ascult muzica la mine in masina in curte ca ai deranjeaza muzica,ca nu-i muzica este ... (vezi toată discuția)
Cat de tare pot sa ascult muzica? irc80 irc80 Buna seara!As vrea sa stiu si eu cat de tare pot sa ascult muzica!Cei pusi pe rautati le spun de acum...ascult toate genurile de muzica incepand din ani 70 ... (vezi toată discuția)
Help niku79 niku79 am si eu o intrebare: eu stau la casa ,si vecinul meu nu stie decat sa scoata boxele pe masa AFARA si sa asculte manele toata ziua..acest lucru ma dernjeaja ... (vezi toată discuția)