avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... balcon la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

balcon la parter

Buna ziua,
doresc sa realizez un balcon la un apartament la parter . As dori daca puteti sa ma indrumati cu pasii care trebuie urmati. (primarie,arhitect s.a )
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionel12 , utilizator 21:05, 13 Ianuarie 2010
Din pacate eu am costurile valabile pentru anul 2006, cand un vecin de-al meu a facut toate actele si se costul acestora se ridica undeva la 1000 lei. Acum nu stiu care mai sunt tarifele pentru astfel de autorizatii.
Daca balconul se construieste in Bucuresti, suma de 1000 Ron va fi depasita cu mult! Sa nu uitam ca se va face un mic proiect, care va contine pe langa proiectul de arhitectura si calcul de rezistenta a structurii, expertiza pe rezistenta efectuata de expert MLPAT, verificare pe rezistenta....si toate costa..... Eu apreciez ca toate costurile de autorizare se vor apropia de 2000 ron, repet, in Bucuresti. Poate in alte orase tarifele specialistilor sunt mai mici:hm:
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
doina_manuela, utilizator
Eu v-am spus ce am aflat de la o persoana care si-a construit un asemenea balcon, in Bucuresti, anul trecut, in toamna.
Se poate, nu va contrazic, dar eu vorbesc din experienta proprie....
Beneficiarii nu marturisesc intotdeauna suma reala, pentru-ca si lor li se pare suma mare...
Apartamentul este in Cluj. Am vorbit cu mai multe firme de proiectare si pretul cu tot cu avize o sa fie in jur de 2000-2500 lei .(o sa se ocupe ei de avize s.a.) .
Va mutumesc pentru ajutor !

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism & autorizatie de construire mirceatomovici mirceatomovici Lucrez la o firma de productie publicitara si am de scos certificate de urbanism & autorizatii de construire pentru diverse locatii din Bucuresti si provincie, ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)