avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am și eu o întrebare. Tatăl meu a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Tatăl meu a săvârșit ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Tatăl meu a săvârșit o condamnare în urma cu cel puțin 35 de ani în urma . Cum este posibil ca după atât timp sa primească acasă o scrisoare sa se prezinte la politie pentru a semna luna de luna. Cu câți ani în urma se aplica legea 118/2019 înscrierea în registrul național automatizat. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sevel , utilizator 13:53, 10 Decembrie 2021
@Sevel
Pai asta e problema că nu poți pleca parca așa scrie că la 3 luni trebuie sa te duci la poliție
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Asa scrie : la fiecare 3 luni sa mergi la politie , iar daca pleci mai mult de 2 saptamani sa ii anunti inainte unde mergi ( adresa unde vei locui ) si cat intentionezi sa stai .

Baboon a scris:

@Sevel
Pai asta e problema că nu poți pleca parca așa scrie că la 3 luni trebuie sa te duci la poliție


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in legătura cu legea 118/2019 ... exista vreo cale ... Carolinaaa Carolinaaa Buna ziua , in legătura cu legea 118/2019 ... exista vreo cale de atac ? Au trecut 35 de ani de când am fost condamnat ,fără alte antecedente penale , ... (vezi toată discuția)
Drept penal legea 118 din 2019 ref. registrul national automat etc . rog ... radutel radutel Legea 118 din 2019 ref. registrul national automat etc . Rog opinie referitoare la posibilitatea refuzului prelevarii de probe biologice , amprente , etc . Pe ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac : legea 118 2019 abuz ptr cei reabilitati gcirs gcirs Buna ziua, Am 52 de ani, nascut in 1969. In 1986 la varsta de 17 ani am comis o infractiune pedepsita cu inchisoare 3 ani. din care prin gratiere am ... (vezi toată discuția)